Check uw huis

Hoeveel bespaart u op de energiekosten van uw huis? Hier kunt u check opvragen. Met een paar gegevens kunnen we u nog beter van dienst zijn. U ziet onderstaand een afbeelding wat allemaal kan bijdragen aan een energie neutraal huis, wat bespaart op de energie rekening. En dat kan overal in huis, van het dak tot de warmtepompboiler.

Verbeteren energetisch wonen

Stap 1 van 2

50%

Energiezuinig wonen

  • Isolatie

    Energiezuiniger wonen door vloerisolatie, dakisolatie en gevelisolatie. Bent u eigenaar van een woning en wilt u deze graag energiezuiniger maken? Randewijk Beter Wonen biedt diverse isolatiemogelijkheden, zoals vloerisolatie, dakisolatie en gevelisolatie. Tevens kunnen wij het vervangen van glas en/of het verbeteren van kierdichting uitvoeren om energiezuiniger te wonen.

  • Zonneboiler

    Naast gebruik van zonne-energie voor passieve verwarming en zonlicht voor zonnepanelen is de zon ook prima bereikbaar voor een zonneboiler.

  • PV-cellen

    De meest duurzame energiebron die we kennen is de zon. Zonne-energie kan op diverse manieren gebruikt worden. Bij duurzaam en vooral ook bij passief bouwen is het ontwerp van het gebouw van belang voor optimaal gebruik van zonne-energie.

Het bespaarhuis

ISOLEREN VLOER

ISOLEREN GEVEL

ISOLEREN DAK

ISOLEREN ZOLDERVLOER

ISOLERENDE BEGLAZING

KIERDICHTING VERBETEREN

MECHANISCHE AFZUIGING

GEBALANCEERDE VENTILATIE

HR-COMBIKETEL

ELEKTRISCHE WATERPOMP

INDIVIDUELE BEMETERING

BUISISOLATIE VERWARMING

BEPERKTE LEIDINGLENGTE

THERMOSTAAT KRANEN

DOORSTROOMAPPARAAT

WARMTEPOMPBOILER

LEIDING ISOLATIETAPWATER

WATERBESPARENDE DOUCHE

ZONNEBOILER COMBI

PV-CELLEN