platformpartners Randewijk Beter Wonen

Uitnodiging platform duurzame samenwerking

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij nodigen wij u uit voor de introductiemeeting van het Platform Duurzame Samenwerking op maandag 3 december a.s. in de Cultuurfabriek te Veenendaal. In deze sfeervolle omgeving willen wij u kennis laten maken met het Platform en u laten ervaren dat Duurzame Samenwerking de toekomst heeft. Wij bieden u een gevarieerd en aantrekkelijk programma dat u de nodige inspiratie brengt en dat een blik werpt op een duurzame toekomst die we met z’n allen kunnen bewerkstelligen. Van u verwachten we een open oor en hopen dat u na afloop onze visie ondersteunt en de toekomst duurzaam tegemoet ziet.

Het programma is als volgt:

14:30 uur: ontvangst met koffie/thee en een duurzaam koekje als aperitief en welkom door Cees van Deelen en Bert Wagensveld

14:45 uur: presentatie “out of the box” van Piet M. Oskam van Centrum Innovatie van de Bouwkolom

15:15 uur: rondleiding door het Viseum en de Cultuurfabriek (groep wordt gesplitst in 2 groepen)

15:45 uur: rondleiding door de Cultuurfabriek en het Viseum (groepen wisselen)

16:15 uur: presentaties over Duurzaam Samenwerken op het Platform:

– Innax: visie verduurzamen utiliteitsbouw

  Enerpro: visie verduurzamen woningbouw

– Adams Adviesbureau: transformatie gebouwen vanuit duurzame gedachte

– Doornenbal: duurzaam product en duurzame samenwerking

– Admicom: ketenintegratie en praktijkvoorbeelden

– Ernst & Young: financierings- en subsidiemogelijkheden voor verduurzamen/opwaarderen bedrijfsonroerend goed

– Mieke van Dijk (directeur Bibliotheek Veenendaal): impact van omgeving op mens, organisatie en beleving

17:00 uur: sluiting door Cees van Deelen en Bert Wagensveld met aansluitend mogelijkheid tot napraten/netwerken onder het genot van een duurzaam dessert

18:00 uur: einde van het programma

Locatie/bereikbaarheid:

De Cultuurfabriek is gelegen aan het Kees Stipplein 74 in Veenendaal. Voor routeplanner/navigatie is het aan te bevelen het adres van “parkeergarage  Arie Hensbergen” in te voeren; dit is Verlaat 12A Veenendaal. In deze parkeergarage kunt u het beste parkeren in het linker deel  en dan de uitgang “Kees Stipplein” nemen; u komt dan uit voor de deur van de Cultuurfabriek.

Aanmelden:

Omdat wij graag willen weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen, vragen wij of u zich wilt aanmelden. Dit aanmelden kan per mail naar bert@randewijk-rhenen.nl Graag aanmelden voor vrijdag 23 november a.s. Het zou fijn zijn als tevens vermeldt met hoeveel personen u komt.

Prijsvraag:

Voor het Platform Duurzame Samenwerking zijn wij nog op zoek naar een passende naam. Uw suggestie(s) voor deze naam kunt u bij uw aanmelding vermelden in de mail. Op 3 december maken we dan de naam bekend en zorgen we voor een leuke attentie voor de bedenker !

Wie worden er zoal uitgenodigd ?

Onder de genodigden bevinden zich diverse adviesbureaus, architecten en duurzame ondernemers. Ook gemeentes, woningstichtingen, makelaars, eigenaren van vastgoed, beheerders en ontwikkelaars zijn uitgenodigd. Banken/financiers, ICT-bedrijven, opleidingsinstituten, sociale partners en brancheverenigingen zijn we niet vergeten. Ongetwijfeld komt u voor u bekende personen tegen en partijen waar u wellicht al mee samenwerkt. Omdat het Platform Duurzame Samenwerking dynamisch en breed is geldt dit ook voor de genodigden !

Graag ontmoeten wij u op 3 december a.s. in de Cultuurfabriek. Zoals u op onderstaande foto kunt zien hebben wij er zin in !

platformpartners Randewijk Beter Wonen

platform partners Randewijk Beter Wonen