Rhenen vandaag duurzaam voor morgen!

Na de succesvolle informatiemarkt van november 2012 wordt op maandagavond 10 februari a.s. in het gemeentehuis van Rhenen weer een duurzame informatiemarkt gehouden.

Deze markt is speciaal voor inwoners van en bedrijven in de gemeente Rhenen. Op deze markt wordt u geïnformeerd hoe u uw woning of uw bedrijf kunt verduurzamen en wat de mogelijkheden zijn voor zonne-energie.

De informatiemarkt begint om 19.00 uur. Om 19.30 uur zullen er, na een korte inleiding en een opening, drie presentaties worden gehouden in de raadszaal. Deze gaan over zonne-energie, duurzame/groene energie en duurzaam ondernemen. Kortom inspiratie om vandaag duurzaam te zijn voor morgen !

Op de informatiemarkt staan duurzame bedrijven met informatie over:

  • woningverbetering
  • zonne-energie
  • isolatie van vloeren, muren en dak
  • energiezuinig bouwen
  • verwarmingsketels
  • duurzame kozijnen
  • duurzame/groene energie

 

Ook zullen een aantal schoolkinderen van de Ericaschool en De Springplank laten zien hoe zij over duurzaamheid denken. Bij De Werkbij kunt u kennismaken met en proeven van hun biologische producten. De Wereldwinkel is aanwezig en Jongerenwerkplaats Rhenen laat zien wat zij kunnen (zij helpen tevens mee de avond te organiseren).

De informatiemarkt avond zal tot ongeveer 21.00 uur duren. Gemeente Rhenen hoopt met deze avond samen met haar bewoners en ondernemers een duurzame stap te zetten naar morgen.

Wij hopen u op deze duurzame avond te ontmoeten !

duurzame informatiemarkt 2012 veenendaal

Een impressie van de duurzame informatiemarkt van november 2012.

Noot voor de pers:

De pers is van harte uitgenodigd tijdens deze avond aanwezig te zijn.

Locatie: gemeentehuis Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75, 3911 MP Rhenen

Tijdstip: maandag 10 februari a.s. van 19.00 tot 21.00 uur

 

 

Download nu de poster:  Rhenen vandaag duurzaam voor morgen

 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Bert Wagensveld van Randewijk Beter Wonen (bert@randewijkbeterwonen.nl, T: 0317-612233) of Inez Kerkhof van gemeente Rhenen (inez.kerkhof@rhenen.nl, T: 0317-681633)