Rhenen vandaag duurzaam voor morgen!

Inwoners van de gemeente Rhenen kregen op maandagavond 26 november de mogelijkheid zich te laten informeren over duurzame maatregelen aan hun woning.

Verschillende duurzame bedrijven gaven de geïnteresseerde inwoners informatie en voorbeelden van o.a. isolatie van vloeren, muren en dak, over kozijnen, woningverbetering, energiezuinig bouwen, verwarmingsketels, enzovoort.

In de raadszaal werd tijdens twee presentaties duidelijk gemaakt op welke manieren de zon benut kan worden om energie op te wekken voor gebruik in uw eigen woning.

Presentatie over zonne-energie in de raadszaal van het gemeentehuis

Tijdens deze avond worden u aantrekkelijke acties aangeboden voor het verduurzamen van uw woning. Tevens is het nog steeds mogelijk om subsidie te krijgen voor de aanschaf van zonnepanelen; een extra reden dus om u te laten informeren en nu actie te ondernemen.

Voor deze informatiemarkt was veel belangstelling. Wij hopen dat de drempel om duurzame maatregelen te nemen hiermee is verlaagd en dat inwoners ook echt aan de slag gaan.

Om ook andere geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden hun woning te verduurzamen staat op dezelfde pagina als dit bericht een advertentie van de deelnemende bedrijven. Zij willen u graag verder helpen bij het uitvoeren van de voor u meest gunstige maatregelen om uw woning te verbeteren.