Rhenen vandaag duurzaam voor morgen

Rhenen vandaag duurzaam voor morgen!

Op maandagavond 26 november a.s. vindt in het gemeentehuis in Rhenen een duurzame informatiemarkt plaats. Deze markt is speciaal voor inwoners van de gemeente Rhenen. Op deze markt wordt u geïnformeerd hoe u uw woning kunt verduurzamen en wat de mogelijkheden zijn voor zonne-energie.

Tijdens deze avond worden u aantrekkelijke acties aangeboden voor het verduurzamen van uw woning. Tevens is het nog steeds mogelijk om subsidie te krijgen voor de aanschaf van zonnepanelen; een extra reden dus om u te laten informeren en nu actie te ondernemen.

De informatiemarkt begint om 19.00 uur. Om 19.30 uur zullen er, na een korte inleiding en een opening door wethouder Frank Bongers, drie presentaties worden gehouden in de raadszaal. Deze gaan over zonne-energie en andere duurzame maatregelen die u kunt toepassen voor uw woning.

Op de informatiemarkt in de hal staan verschillende duurzame bedrijven met informatie en voorbeelden van o.a. isolatie van vloeren, muren en dak, kozijnen, woningverbetering, energiezuinig bouwen, verwarmingsketels, enz. Ook kunt u kennismaken met en proeven van de biologische producten van De Werkbij. De informatiemarkt avond zal tot ongeveer 21.00 uur duren. De gemeente Rhenen hoopt met deze avond samen met haar bewoners een duurzame stap te zetten naar morgen.

Wij hopen u op deze duurzame avond te ontmoeten!

 

Rhenen vandaag duurzaam voor morgen!

De initiatiefnemers van de duurzame informatiemarkt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *