De initiatiefnemers van de duurzame informatieavond.

Veenendaal Verduurzaamt ! duurzame informatieavond in de Cultuurfabriek

Onder het motto ‘Veenendaal Verduurzaamt’ organiseert Randewijk Beter Wonen i.s.m. Plat DuS (Platform Duurzame Samenwerking) en Gemeente Veenendaal op maandagavond 4 februari a.s. een duurzame informatieavond in De Cultuurfabriek. Iedereen die zijn maandelijkse energielasten graag omlaag zou brengen en geïnteresseerd is in het verduurzamen van zijn of haar woonhuis of duurzaam wil nieuw bouwen is van harte welkom om zich te komen informeren over de manieren waarop dat mogelijk is.
Op de informatieavond zijn diverse duurzame bedrijven aanwezig met informatie over o.a. isolatie van vloeren, muren en dak, kozijnen, woningverbetering, duurzame energie, energiezuinig bouwen en verwarmingsketels. Natuurlijk kunt u er ook terecht om meer te weten te komen over de (subsidie-)mogelijkheden voor zonne-energie. Tijdens deze avond gelden er aantrekkelijke acties voor het verduurzamen van uw woning.
De informatieavond begint met een vrije inloop om 19:00 uur. Om 19.30 uur zullen er, na een korte inleiding en een opening door wethouder Marco Verloop, drie presentaties worden gehouden over zonnepanelen, zonneboilers en hr-ketels. Ook de Gemeente Veenendaal is op deze avond één van de samenwerkingspartners; Gemeente Veenendaal vindt verduurzaming van eigendomswoningen een onderwerp van maatschappelijk belang.
Tijdens deze avond kunnen bezoekers van de informatieavond ook proeven van biologische producten en een kijkje nemen bij het breicafé. De informatieavond duurt tot ca. 21:00 uur.
Graag tot ziens op de informatieavond in De Cultuurfabriek op maandag 4 februari !

De initiatiefnemers van de duurzame informatieavond.

De initiatiefnemers van de duurzame informatieavond