Woningeigenaar uiteindelijk toch winnaar

 

Rhenen / Achterberg
In de huidige maatschappij heb je het als woningeigenaar niet makkelijk. De werkgelegenheid daalt en de hypotheekaftrek ligt onder vuur. Ook voor veel bedrijven is de toekomst onzeker. De vraag is of we met z’n allen, zonder zelf in actie te komen, wachten op betere tijden of dat we actief gaan werken aan de toekomst. Cees van Deelen en Bert Wagensveld van Randewijk Beter Wonen kiezen in ieder geval voor het laatste.
Duurzaamheid en vertrouwen zijn daarbij de sleutelwoorden. Al je als woningeigenaar ervoor kiest om je woning te verduurzamen, kies je voor jezelf een betere toekomst. Het vergt natuurlijk een investering, maar die verdien je terug. Je woning isoleren en van zonnepanelen voorzien verhoogt het comfort; de lagere energiekosten zijn direct merkbaar. Des te eerder je dit doet des te eerder profiteer je hiervan. Je hebt er wel lef voor nodig!
Met vertrouwen keuzes maken

De markt biedt veel mogelijkheden. Er is een verscheidenheid aan bedrijven die maar al te graag hun product of dienst willen leveren. Op zich is dit voor u als woningeigenaar geweldig: je kunt prijzen vergelijken en gaan voor de goedkoopste. De vraag is of dit
de beste keuze is. Randewijk Beter Wonen kiest voor de toekomst op een duurzame manier. We hebben een platform opgericht waarop duurzame partijen duurzaam samenwerken.

Deze partijen zijn bedrijven die open communiceren en u adviseren over de mogelijkheden. In plaats van alleen maar te gaan voor eigen gewin vinden zij en ook wij het uiteindelijke doel, u als huiseigenaar te helpen aan een duurzame woning, belangrijker. Dus vandaag duurzaam bouwen voor morgen! Of je nu alleen maar de spouw wilt isoleren of een compleet duurzame woning wilt bouwen, Randewijk Beter Wonen zorgt voor het juiste team. Op de vraag die u bij ons neerlegt krijgt u een aanbod specifiek voor uw geval. Prijstechnisch interessant vanwege de korte lijnen. Als u het lef heeft, dan zorgt het team samen met u voor de overwinning.

Informatie

Op maandag 26 november heeft gemeente Rhenen in samenwerking met Randewijk Beter Wonen een duurzame informatieavond in het gemeentehuis van Rhenen gehouden; deze avond heeft een goede indruk gegeven over verduurzamen. Het is de bedoeling om medio januari 2013 in de Cultuurfabriek in Veenendaal een soortgelijke avond te organiseren onder het motto Veenendaal verduurzaamt.
Hierover volgen nog berichten. Wist u trouwens dat Randewijk Beter Wonen het breicafé in de Cultuurfabriek sponsort? De gebreide knuffels gaan naar kinderen uit Wit-Rusland die in januari naar gastgezinnen in Veenendaal komen. Ook dit is een voorbeeld van vandaag duurzaam.