Onze werkwijze

Wij staan voor betrouwbaarheid

Onze werkwijze

Randewijk Beter Wonen staat voor duurzaam bouwen. Een bouwbedrijf dat werkelijk duurzaam wil zijn, moet bij de basis beginnen. Dat vertaalt zich naar een andere werkwijze.

Voor een puur uitvoerende partij (of: aannemer) is het moeilijk om serieus met duurzaamheid aan de slag te gaan. Het bouwplan is immers al rond en belangrijke keuzes zijn gemaakt. Randewijk Beter Wonen wil verschil maken door in een vroeg stadium mee te denken, te adviseren en samen te werken met zowel partners als de klant. Daarom hebben wij ons ontwikkeld van aannemer naar aanbieder. Om dezelfde reden hebben we onze werkwijze veranderd. Randewijk Beter Wonen werkt vanuit een platform – waar diverse partijen en specialisten uit de bouw samenkomen – om werkelijk duurzaam te bouwen.

Binnen ons bouwplatform komen allerlei specialisten uit de bouwwereld samen. Van woningbouwverenigingen tot specialisten op het gebied van gevel- en betonreparatie. Deze partners werken in het verlengde van elkaar. Elke partij brengt specifieke kennis en creativiteit mee. Bij een opdracht voor verbouw of nieuwbouw brengt Randewijk Beter Wonen de juiste partners bijeen om samen tot het beste resultaat te komen. Er worden unieke samenwerkingsafspraken gemaakt voor elk project. Zo wordt bouwen niet alleen leuker, maar profiteert u als opdrachtgever van een goed geoliede machine van samenwerkende partijen waarbij dubbelheden, faalkosten en miscommunicatie worden voorkomen.

© 2023 Copyright Randewijk Beter Wonen - Vandaag duurzaam bouwen voor morgen - Ontwerp & realisatie De Indruk