Duurzame luchtfiltering bij Varkens K.I. te Ommeren

In Ommeren ontwikkelde Randewijk Beter Wonen – in opdracht van Camfil uit Ede – voor Varkensfokkerij K.I. een aantal ventilatie-units in haar stallen. Doel van de units is het filteren van inkomende lucht, zodat bacteriën en virussen buitengehouden worden. Een duurzame methode om de gezondheid van varkens te waarborgen!

Naast de ventilatie-units realiseerde Randewijk Beter Wonen een goede kierdichting in de stallen, zodat invloeden van buitenaf tot een minimum worden beperkt. Met deze duurzame methode is de fokkerij minder afhankelijk van medicamenten om haar dieren gezond te houden. Randewijk Beter Wonen verwacht de komende jaren vaker dit soort duurzame oplossingen te realiseren voor bedrijven in de vleesveehouderij. Dè oplossing om op een duurzame manier gezonde dieren te houden en af te leveren.

In samenwerking met Camfil maakt Randewijk Beter Wonen zich sterk om voor verschillende bedrijven in de branche maatwerk te leveren voor een optimaal resultaat. Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met Cees van Deelen via 0317 612 233.