Randewijk Beter Wonen kiest voor nieuw bedrijfsmodel (persbericht)

 

Randewijk Beter Wonen uit Rhenen is op 1 juli 2013 deelnemer geworden van de stichting Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom (CIB). Het CIB is een branchegerichte stichting die marktpartijen uit alle schakels van de bouwkolom begeleidt bij de aanpassingen die nodig zijn in het veranderende bouwklimaat.

 

Nieuw bedrijfsmodel

De werkwijze van Randewijk Beter Wonen is gebaseerd op een nieuw businessmodel, geïnspireerd door de CIB-visie op de bouwkolom. Vanaf het begin van elk bouwproject wordt de samenwerking met de bouwpartners op een nieuwe leest geschoeid.

Randewijk Beter Wonen is volop in beweging. In een veranderende bouwwereld is het immers belangrijk mee te bewegen. Daarom kiest Randewijk voor een nieuwe aanpak. Een bouwteam met partners die zich door de jaren heen bewezen hebben. Partners die – net als Randewijk Beter Wonen – staan voor kwaliteit en duurzaam bouwen. In samenwerking met het CIB focust Randewijk Beter Wonen zich momenteel op versterking van de samenwerking met bouwpartners rond thema’s als klantgerichtheid en duurzaamheid. ‘Een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat prima past binnen de filosofie van het CIB,’ aldus CIB directeur Piet M. Oskam.

 

Zonder problemen de crisis door

Daarnaast prijst CIB-directeur Oskam Randewijk Beter Wonen om de vooruitstrevende manier van werken. Ondernemers die in deze onzekere tijden innovatief en toekomstgericht bezig zijn, kunnen zonder al te grote problemen de economische crisis doorkomen.

Het CIB zet zich in voor innovatie, samenwerking en duurzaamheid in de bouw en richt zich daarbij op alle betrokken partijen binnen het bouwproces. Voor deelnemende bedrijven speelt het CIB de rol van expertisecentrum, netwerk voor alle schakels uit de bouwkolom en begeleider bij en initiator van innovatieve concepten en projecten.

 

Noot voor de redactie

Meer informatie is te verkrijgen bij het Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom (CIB), contactpersoon Piet M. Oskam, directeur, telefoon 030 – 69 777 31 of 06 – 51 01 01 75 of per e-mail p.oskam@bouwkolom.org.

 

Foto-bijschrift

Door CIB-directeur Piet M. Oskam (l) is op 1 juli 2013 het deelnamecertificaat van het CIB overhandigd aan Cees van Deelen (m) en Bert Wagensveld (r), die de directie vormen van Randewijk Beter Wonen in Rhenen. Op de achtergrond een nieuwbouwproject in Bosch en Duin, waarbij Randewijk Beter Wonen in bouwteamverband een riante villa realiseert.