EPS BOUWEN

Bent u bekend met de EPS bouwen? Een EPS woning is de unieke combinatie van zeer hoogwaardig polystyreenschuim, beton en/of hout. Daarbij ontstaat een ingepakte constructie met een extreem hoge isolatiewaarde. De uitzettingscoefficient van beide materialen is praktisch gelijk, waardoor de constructie zeer duurzaam is. Een goede basis voor een comfortabele vakantiewoning, zorgwoning of luxe villa te laten bouwen! Op die manier kunt u goedkoop uw huis laten bouwen met EPS.

Vrijheid in uitvoering

Een EPS woning kan gebouwd worden in vrijwel alle soorten en maten. Door onze jarenlange expertise in de bouw en grondige kennis van EPS is Randewijk Beter Wonen in staat om een volwaarde woning te bouwen in EPS. De EPS-woning kan bijvoorbeeld aan de buitenkant uitgevoerd worden in hout of steen (passend bij de directe omgeving) en aan de binnenkant afgewerkt worden met stucwerk tegelwerk, maar is ook van andere wandafwerkingen te voorzien. De vloer kan evt uitgevoerd worden als betonvloer met vloerverwarming.Samen werken we aan een (mantel)zorgwoning op maat!

Duurzaam wonen

Een woning uitgevoerd in EPS past goed in het concept van passief wonen. Uw woning wordt zo geconstrueerd dat de warmte in de winter maximaal wordt vastgehouden en de zon in de zomer (indien gewenst) wordt buitengesloten. Een fijne bijkomstigheid om de maandelijkste energiekosten te reguleren.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van EPS voor een nieuwe woning? We gaan graag in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden op een specifieke locatie. Woningen in EPS zijn goedkoop en – eenmaal geconstrueerd – eenvoudig te plaatsen op de gewenste locatie. vrijblijvend contact op met Cees van Deelen, tel: 0317 612233.