Oplevering atelier nabij

WP_20150429_08_49_46_Pro

Aan de buitenkant is het atelier in feite helemaal klaar. De latten van Siberisch Lariks zijn nauwkeurig uitgemeten en aangebracht. Het zorgt voor een fraaie, bijna grafische betimmering, nu nog met goudkleurig lijnenspel, zeker als de zon er op staat. Op den duur zal het natuurlijk gaan vergrijzen en zich voegen naar de kleuren van de boomstammen van het omringende bos.
De donkergrijze golfplaten zorgen voor een licht golvende, maar toch strakke dakbedekking. De ramen met natuurgrijs gekleurde aluminium kozijnen zorgen voor veel licht en mooie doorkijkjes.
De betonnen vloer is aan het drogen en krijgt een lichte leemachtige kleur en wordt straks nog voorzien van een coating. Als het klaar is, ontstaat er een levendige, praktische vloer.
Het stucen en sauzen is klaar en nu wordt duidelijk hoe mooi strak er gestuct is en dat de witte verf zorgt voor de juiste helderheid om in het atelier te kunnen gaan ( kunst- ) schilderen. Ook vormt het strakke stucwerk bij de kozijnen een mooie combinatie met de dikke muren.
Het afwerken van de wanden van de doucheruimte, het aanbrengen van sanitair en nog een paar kleine zaken zijn de laatste puntjes op de i. Dan is het atelier klaar voor oplevering!

WP_20150429_08_47_51_Pro