Na het casco gereed te hebben, zijn we begonnen met de afwerking van het woonhuis. Dit krijgt nu de uitstraling zoals deze bedoeld is. De EPS wanden worden aan de buitenzijde bekleed met lariks geveldelen; in de kozijn sparingen zijn de aluminium kozijnen geplaatst. Vooral de vliesgevel aan de achterkant van de woning is een echte Eyecatcher! Door deze vliesgevel komt er een grote hoeveelheid licht binnen in zowel de woonkamer als in de slaapkamer welke zich op de eerste verdieping bevindt. Je buiten dus ook binnen!

Op het EPS dak zijn EPDM vlakken voor de waterkering aangebracht waarboven de zonnepanelen zijn gemonteerd. Deze zonnepanelen zijn volledig zwart uitgevoerd wat goed bij de esthetica van het ontwerp past; het geeft rust in het dakvlak. Rondom de zonnepanelen is het dak afgewerkt met een stalen profielplaat. Nu al deze componenten zijn aangebracht, ontstaat er een mooi geheel.

Ook de warmtebron is aangeboord en aangebracht. Zowel het woonhuis als het atelier kan hiermee op een duurzame manier verwarmd en gekoeld worden.

Nu de afbouw in volle gang is, vordert de bouw gestaag en krijgt alles het beeld zoals het bedoeld is!