Randewijk ons ook veel geld bespaard door slim te bouwen

Na jaren voorbereiding was het dan eindelijk zover, de bouw van ons nieuwe huis kon beginnen!

Een bijzondere maar zeker ook spannende tijd. Wordt het uiteindelijk wel zoals we in gedachten hebben, blijven we binnen budget, kloppen alle tekeningen, is alles op tijd af etc.

Een aannemer speelt in deze zaken een hele grote rol. Die rol heeft Randewijk bij ons fantastisch vervuld. Deze villa was niet ons eerste bouwproject, eerder hebben we andere projecten door verschillende aannemers laten bouwen.
Het verschil tussen deze aannemers en Randewijk is erg groot, op alle fronten.

Op allerlei manieren merk je de aandacht voor details en de wil om een prachtig gebouw neer te zetten. Niet alleen bij de mensen achter het bureau, maar juist ook bij de mensen die uiteindelijk het werk moeten uitvoeren. Of het nou gaat om een medewerker van Randewijk of een van de onder-aannemers, iedereen bouwt met dezelfde doelstelling.

Gevraagd en ongevraagd geeft Randewijk advies en ondersteund bij de moeilijke keuzes die tijdens de bouw gemaakt moeten worden. Altijd op een prettige en open manier, waarbij het vinden van een goede oplossing voorop staat.
Zelfs het vervroegen van de opleverdatum (op ons verzoek) was geen probleem. Randewijk heeft aan de deadline voldaan, zonder dat dit op enige wijze ten koste is gegaan van de kwaliteit of geresulteerd heeft in extra kosten, een hele bijzonder prestatie!

Het is nu ruim een half jaar geleden dat wij de sleutel hebben ontvangen en we zijn sindsdien alleen nog maar enthousiaster geworden over de bouwkwaliteit. Ook bevriende vakmensen uit de bouwwereld hebben met verbazing gekeken naar de kwaliteit van de afwerking. Het is een geweldig huis om te wonen.

Bouwen kost veel geld, dat is een feit. Randewijk onderscheidt zich van andere aannemers door hier voor, tijdens en na de bouw complete openheid over te geven. Als opdrachtgever is het bijzonder prettig om te kunnen vertrouwen op een aannemer die goed op de kosten let. Daarnaast heeft Randewijk ons ook veel geld bespaart door slim te bouwen, op tijd de noodzakelijke keuzes te maken en goed te communiceren.

Al met al was de bouw van ons huis vooral een leuke en enerverende tijd, doordat we ons geen moment zorgen hoefden te maken over het eindresultaat.