Duurzaam wonen in Veenendaal

Speciaal voor bewoners van de wijk Dragonder heeft Randewijk Beter Wonen een opzet gemaakt hoe je woonhuis duurzaam kunt maken. Als basis hebben wij een vergelijkbaar woonhuis genomen aan de Hilt.
Bekijk het EPA raport van De Hilt 1

We hebben bekeken welke stappen je kunt nemen, wat dit kost en welke voordelen  dit oplevert. Uitgebreide informatie hierover kunt u vinden op onze  website www.randewijkbeterwonen.nl . Je kunt je woonhuis verduurzamen door het isoleren van de vloer, de gevels en het dak. Ook kun je het glas vervangen door HR++ glas, de CV-ketel vervangen door een HR-ketel en zonnepanelen toepassen. Welke stappen je zet bepaal je zelf.

Omdat het voordeliger is om bepaalde verbeterpunten bij meerdere woningen tegelijk uit te voeren willen wij graag weten wie welke stappen zou willen zetten. Je kunt hiervoor vrijblijvend het reactieformulier op onze website invullen. 

Wij nemen dan contact met u op voor een voorstel op maat.

De bedrijven die aan deze actie meewerken zijn  gerenommeerde, voor het merendeel locale, bedrijven die duurzaam samenwerken belangrijk vinden. Deze bedrijven werken samen op Plat DuS (Platform Duurzame Samenwerking); informatie hierover kunt u tevens vinden op onze website.

Om u in de gelegenheid te stellen kennis te maken en om u een duurzaam voorproefje te geven nodigen wij u van harte uit op de duurzame informatieavond die op 4 februari a.s. wordt gehouden in de Cultuurfabriek in Veenendaal.

Deze avond in het kader van “Veenendaal Verduurzaamt” wordt georganiseerd door Randewijk Beter Wonen i.s.m. Gemeente Veenendaal en de samenwerkende partijen op Plat DuS. De avond start om 19:00 uur en duurt tot 21:15 uur. Er is een duurzame markt waarop bedrijven zich presenteren (ook de bedrijven die meewerken aan de actie “Kies voor een duurzaam Dragonder”), er wordt rond 19:45 uur een lezing gehouden over zonnepanelen, zonneboilers en HR-ketels waarbij wethouder Marco Verloop de aftrap doet. 

 

  

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij Randewijk Beter Wonen!

4 + 0 = ?

Nieuws over duurzaamheid

Dragonder Noord start met “Veenendaal woont duurzaam”

Zaterdag 12 maart a.s. start de actie “Veenendaal woont duurzaam” in Dragonder Noord met een informatiemarkt in Wijkcentrum Aller Erf. Tussen 10:30 en 12:30 uur kunnen bewoners zich laten informeren over o.a. isolatiematerialen, zonnepanelen en warmtepompen. Om 11:00 uur wordt een presentatie gegeven met voorbeelden van maatregelen en een stappenplan om deze uit te voeren.

EPS werkt samen met hout en beton

Een atelierwoning is gebouwd in EPS, waarbij het EPS meergerekend…

PLATFROM PARTNERS Plat DuS

© 2023 Copyright Randewijk Beter Wonen - Vandaag duurzaam bouwen voor morgen - Ontwerp & realisatie De Indruk